Μένει στον Ολυμπιακό ο Ιντέγε

Αν και πληροφορίες αναφέρουν οτι είχε έτοιμη πρόταση που θα ξεπερνούσε τα 12 εκ. ευρώ για την απόκτησή του ομάδα της Κίνας.

Πρόταση που θα ξεπερνούσε τα 12 εκ. ευρώ για τον Ολυμπιακό είχε έτοιμη ομάδα της Κίνας ώστε να αποκτήσει τον Μπράουν Ιντέγε, αλλά η μεταγραφή του Νιγηριανού στράικερ δεν προχώρησε καθώς θα έμενε η ελληνική ομάδα μόνο με Πουλίδο και εναλλακτική Σεμπά για την κορυφή της επίθεσης, την ώρα που διεκδικεί την ευρωπαϊκή διάκριση και το νταμπλ.

Οι πληροφορίες διέρευσαν από κύκλους μάνατζερ τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για έτοιμη πρόταση από τους Κινέζους που μπορεί να έφτανε και σε ακόμη μεγαλύτερα ποσά. Και πολλοί συνδυάζουν το πρόσφατο ταξίδι του Ιντέγε στην Αγγλία με τη συγκεκριμένη υπόθεσή ώστε να μιλήσει με τους μάνατζέρ του, όπως και τη συνάντηση που είχαν πριν από μερικές ημέρες ο Γιάννης Βρέντζος με τον Μάρκο Σίλβα.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για όλη αυτή τη φημολογία που προφανώς πάντως έχει βάση από τη στιγμή που οι εκπρόσωποι του Νιγηριανού φορ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τέτοιου τύπου συζητήσεις ή συμφωνίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook