Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ενγκμπακότο

Σκάουτερ του “Δικεφάλου” είχαν παρακολουθήσει πριν από λίγες ημέρες στην Γαλλία την αναμέτρηση της Παρί με την Μετς.

Σκάουτερ του “Δικεφάλου” είχαν παρακολουθήσει πριν από λίγες ημέρες στην Γαλλία την αναμέτρηση της Παρί με την Μετς για την δεύτερη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα στην Γαλλία βρέθηκε ο Γιώργος Κωστίκος, ο οποίος είναι ο Νο 1 σκάουτερ του ΠΑΟΚ. Από το παιχνίδι αυτό και την παρακολούθηση παικτών δεν προέκυψε κάποια επίσημη ενημέρωση από τον “Δικέφαλο”, όμως στην Γαλλία ήδη βγήκαν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια. Σύμφωνα με αυτά ο 24χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός Γιενί Ενγκμπακότο είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου (mercato365.com).

Το συμβόλαιο του Ενγκμπακότο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, όμως ο Δικέφαλος έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει αφού μπορεί να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για να τον φέρει στην Τούμπα.

Ο 24χρονος άσος που παίζει ως εξτρέμ την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 31 συμμετοχές και πέτυχε 5 γκολ. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο προφανώς υπάρχει ενδιαφέρον, όμως δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση. Οι εξελίξεις για αυτό το θέμα θα δρομολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook