Kοντά στην απόκτηση του Ανσαριφάντ o ΠΑΟΚ

Οι απολαβές που αξιώνει ο Ιρανός για κάθε χρόνο του συμβολαίου του φτάνουν τις 700.000 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάντ από τον Πανιώνιο. Ο Ιρανός βρισκόταν τις τελευταίες μέρες σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του “δικεφάλου του βορρά” και όπως όλα δείχνουν κατάφεραν να τον πείσουν να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα.

Ολα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα, όπου ο Ανσαριφάρντ θα πρέπει να πάρει την απόφαση του. Η διοίκηση του Πανιωνίου θέλει πρώτα να περάσει η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια θα περιμένει να μάθει από τον Ιρανό την απόφαση του για το μέλλον του.

Η ρήτρα του εν λόγω παίκτη φτάνει τα 400.000 χιλιάδες ευρώ, ποσό που θα πρέπει να δώσει κάποια ομάδα για να τον αποκτήσει από τώρα. Αλλιώς θα μπορεί να συμφωνήσει μαζί του από τώρα για το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον προσθέσει άμεσα στο δυναμικό του και οι διαπραγματεύσεις μαζί του είναι για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και όχι γι αυτή του καλοκαιριού.

Οι απολαβές που αξιώνει ο Ιρανός για κάθε χρόνο του συμβολαίου του φτάνουν τις 700.000 ευρώ…

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook