Κάνιας: “Πρόβλημα το γκολ”

Στάθηκε και στην απουσία του Ροντρίγκες μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1).

Ο Χοσέ Κάνιας, μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ήττα με 1-0 στην Τούμπα, υποστήριξε:

“Πράγματι σήμερα μπορώ να πω ότι δεν μας βοήθησε πολύ και το κρύο, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Και για τους δύο ήταν το ίδιο. Βγήκαμε δυνατά στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες και δεν επιτρέψαμε πολλές φορές στον αντίπαλο να γίνει επικίνδυνος. Έκαναν μία διπλή ευκαιρία όπου πέτυχαν το γκολ και από εκεί και πέρα ήταν ένας δικός μας μονόλογος. Πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια”.

Αν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν το γκολ, είπε: “Ναι, θεωρώ ότι το πρόβλημα ήταν ότι δεν πετύχαμε ένα γκολ. Ήμασταν παντού στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Σκεφτείτε να είχε μπει η πρώτη φάση του Κουλούρη, το παιχνίδι θα είχε τελείως διαφορετική εξέλιξη. Κάναμε 28 σουτ και 10 κλασικές ευκαιρίες στο ματς και η μπάλα δεν μπήκε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Για την απουσία του Γκάρι Ροντρίγκες: “Πράγματι, σήμερα μας έλειψε ο Γκάρι γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ήταν σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά δεν νομίζω ότι η απουσία του ήταν ο λόγος που δεν πήραμε βαθμό. Σίγουρα έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ίσως και καλύτερους, οπότε δεν μπορούμε να πούμε  ότι επειδή έλειπε ένας παίκτης χάσαμε σήμερα τους βαθμούς. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, κάναμε ευκαιρίες και δεν πρέπει να στεκόμαστε στην απουσία του Ροντρίγκες”.

Για τον Παναιτωλικό: “Δεν είναι καθόλου νωρίς. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε τα επόμενα παιχνίδια. Επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια γιατί το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς. Ελπίζω όλοι να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη”.

Stoiximan.gr. Άμεση εξυπηρέτηση μέσω email/live chat/τηλεφωνου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook