Ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει αποφασίσει

Πως θα πρέπει να προσληφθεί στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ένας καταξιωμένος προπονητής, προκειμένου να την οδηγήσει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει αποφασίσει, πως θα πρέπει να προσληφθεί στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ένας καταξιωμένος προπονητής, προκειμένου να την οδηγήσει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είναι απογοητευμένος με την εικόνα της Ένωσης στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος και φέρεται έτοιμος να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα ξεκινήσει άμεσα την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ζοσέ Μοράις και μέχρι να βρεθεί, ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». Ο «Τίγρης» φέρεται δυσαρεστημένος με την εφετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων» και θεωρεί πως οι Τιμούρ Κετσπάγια και Ζοσέ Μοράις, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το ρόστερ που έχει η Ένωση, ώστε να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα.

Ο Μελισσανίδης θα περιμένει τις επόμενες ημέρες μια λίστα με ονόματα προπονητών, που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και στη συνέχεια θα λάβει την απόφαση για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Ένωσης.

Στόχος του είναι οι διαδικασίες να τρέξουν άμεσα και ο προπονητής, που θα προσληφθεί να μην έχει ημερομηνία λήξης έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook