Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Tο 2017 άρχισε άσχημα για τον Παναθηναϊκό, με την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ωστόσο, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αφού σήμερα (9/1) υποδέχεται την Κέρκυρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλει να επανέρθει στις νίκες μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα.

Το εργάσιμο της ημέρας, η χαμηλή θερμοκρασία και κυρίως, η κακή πορεία της ομάδας, προδιαθέτουν για λίγους θεατές στις εξέδρες. Τουλάχιστον, ο Ουζουνίδης επεσήμανε στους παίκτες του ότι πρέπει να αντιδράσουν και να ικανοποιήσουν όσους τους στηρίζουν ακόμα.

Αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει δύο επιπλέον ποδοσφαιριστές, τους Ροντρίγκο Μολέντο και Νίκο Μαρινάκη. Ο Βραζιλιάνος εξέτισε την ποινή του και ο Κρητικός αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του. Στον αντίποδα, ο Ιβανόφ αποκλείστηκε από την αποστολή, επειδή συζητά τη μεταγραφή του στη Γκαζιάντεπσπορ.

Σε σχέση με την ενδεκάδα, δεν θα κάνει πολλές αλλαγές, διατηρώντας πάντα το 4-2-3-1. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, οι Μολέντο και Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, ο Μαρινάκης στο δεξιό άκρο και ο Χουλτ στο αριστερό.

Στη μεσαία γραμμή, οι Κουρμπέλης και Λουντ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Βιγιαφάνιες θα έχει επιτελικό ρόλο, οι Μπουμάλ και Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα παίξουν ως εξτρέμ και ο Μπεργκ στην επίθεση.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook