Έκανε ένσταση η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατέθεσε την ένσταση και αναμένει την απόφαση για το αν θα γίνει δεκτή ή όχι.

Στη Superleague παραδίδεται αυτή την ώρα η ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω της εισόδους του Αχιλλέα Μπέου σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ήταν μόνο θέμα χρόνου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σύνταξης της ένστασης της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, καθώς η απόφαση ήταν ειλειμμένη από χθες.

Έτσι, παρά τις συζητήσεις που έχει προκαλέσει η υπόθεση στους κόλπους της κοινωνίας του συλλόγου, η Ένωση αποφάσισε να προασπίσει τα συμφέροντά της και να διεκδικήσει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ένα άλλο μεγάλο θέμα που ανοίγει τώρα είναι τι ακριβώς θα γίνει με τα play offs, τα οποία είναι στον αέρα. Με ποια βαθμολογία θα μπουν οι ομάδες αύριο να αγωνιστούν όταν στην πραγματικότητα θα εκκρεμεί μία ένσταση που μπορεί να φέρει τα πάνω- κάτω;

Η απόφαση της ΑΕΚ να καταθέσει την ένσταση βάζει… μπουρλότο στα play offs και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν και τι είδους αντιδράσεις θα υπάρξουν από την πλευρά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, αναμένεται ανακοίνωση, μέσω της οποίας θα γνωστοποιεί το σκεπτικό της απόφασής της να κινηθεί νομικά εναντίον του Αχιλλέα Μπέου.

Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook