Πολλοί οι “υποψήφιοι” για τον Άρη

Όλο και περισσότερα ονόματα ποδοσφαιριστών απασχολούν την επικαιρότητα στον Άρη

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών και την επανεκλογή της διοίκησης στην ΠΑΕ τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν, αφού το επόμενο ενδιαφέρον θέμα που… πουλάει είναι οι μεταγραφές. Καπετάνος, Μαρτίν, Μπέλιτς, Τομάς, Φυτανίδης είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν στο ρεπορτάζ του Άρη, χωρίς όμως όλα να ισχύουν.

Ειδικά η περίπτωση του Φυτανίδη ακούγεται εδώ και δύο χρόνια σε κάθε μεταγραφική περίοδο, είτε χειμερινή είτε θερινή, με τον ποδοσφαιριστή όμως να μην έχει καταλήξει ποτέ στον Άρη. Οι δύο περιπτώσεις που πράγματι απασχολούν τον Σάκη Τσιώλη είναι αυτές του Κώστα Καπετάνου και του Ροζέριο Μαρτίν. Η περίπτωση του πρώτου δείχνει να είναι πιο εύκολη, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ο Μαρτίν έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που δεν απογοητεύει τον Άρη, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στην επίθεση και έχει συνεργαστεί παλαιότερα με τον Τσιώλη στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι περιπτώσεις Λεονάρντο και Μπέλιτς Ένας άλλος ποδοσφαιριστής τον οποίο ήθελε ο προπονητής του Άρη είναι ο Λεονάρντο. Οι εμφανίσεις που έκανε όμως ο Βραζιλιάνος με την ΑΕΚ στα πλέι οφ ανεβάζουν το κόστος του ακόμα και στην περίπτωση που η «Ένωση» θελήσει να τον πουλήσει. Όσο για τον Νίκολα Μπέλιτς του Πανσερραϊκού, δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Τσιώλη, αφού η έλλειψη σταθερότητας στη φετινή σεζόν είναι κάτι που δημιουργεί δεύτερες σκέψεις.

Στο βάθος Μήτρογλου Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου απασχόλησε τον Άρη και στη φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως ο Ολυμπιακός προτίμησε να τον παραχωρήσει δανεικό στον Πανιώνιο. Ο διεθνής επιθετικός φαίνεται ότι θα αποτελέσει διαπραγματευτικό ατού για τους «ερυθρόλευκους» για κάποια εγχώρια μεταγραφή, εκτός αν πουληθεί στο εξωτερικό. Συνεπώς οι πιθανότητες να καταλήξει στον Άρη μάλλον δεν είναι πολλές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook