Δεν αναβάλονται τα πλέι οφ

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με πιθανή αναβολή των πλέι οφ μετά την ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Αχιλλέα Μπέου

εν τίθεται θέμα αναβολής των αυριανών αγώνων πλέι οφ, ΑΕΚ-Παναθηναικός και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σούπερ Λίγκα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Διοργανώτριας θα συνεδριάσει εντός των επόμενων ωρών προκειμένου να συντάξει τα κατηγορητήρια για τις υποθέσεις, που αφορούν στα γεγονότα της 5ης αγωνιστικής των πλει-οφ και θα συμπεριλάβει την ένσταση της ΑΕΚ για το κύρος του αγώνα στον Βόλο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση θα εξεταστεί τη Πέμπτη, ενώ η απόφαση θα βγει αυθυμερόν. Τα παιχνίδια σε ΟΑΚΑ και Τούμπα θα διεξαχθούν κανονικά, θα διαμορφωθεί η βαθμολογία αλλά δεν θα επικυρωθεί από τη Διοργανώτρια, μέχρι να τελεσιδικήσει το θέμα της ένστασης της ΑΕΚ.

Κι’ αυτό, γιατί στη περίπτωση, που δικαιωθεί η “Ένωση” κερδίζοντας το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στα χαρτιά, θεωρείται δεδομένο, ότι θα κάνουν έφεση οι Θεσσαλοί. Στη αντίθετη περίπτωση, θα προχωρήσει σε έφεση η ΑΕΚ. Στη Σούπερ Λίγκα θα περιμένουν, λοιπόν, τη τελεσιδικία κι’ ανάλογα την ετυμηγορία, θα επικυρώσουν τη βαθμολογία των πλέι οφ.

Σημαντική λεπτομέρεια: Το ζήτημα της αναβολής των αυριανών αγώνων “κολλάει” και στα δύο ματς της Εθνικής, που θα διεξαχθούν στις 4 και 7 Ιουνίου, με Μάλτα (για τα προκριματικά του Euro 2012) και με το Εκουαδόρ (φιλικό), αντίστοιχα. Παναθηναικός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές, που πρέπει να ενσωματωθούν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Πηγή: www.woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook