Την άλλη βδομάδα η απόφαση για τον Ηρακλή

Η αγωνία του Ηρακλή θα παραταθεί για μερικές ακόμα ημέρες αφού η απόφαση της επιτροπής εφέσεων θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Την επόμενη εβδομάδα θα εκδώσει την απόφασή της η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με το θέμα της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας του Ηρακλή.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης οι νομικοί των «κυανόλευκων» επέμειναν στο ζήτημα της παραγραφής, υποστηρίζοντας ότι ο μήνας παραγραφής ισχύει από την ημέρα έκδοσης των δελτίων, κατόπιν εντολής της ίδιας της ομοσπονδίας.

Επίσης, ισχυρίστηκαν ότι από τη στιγμή που έγιναν τα πλέι οφ, η βαθμολογία του πρωταθλήματος έχει επικυρωθεί.

Παρέμβαση υπέρ του Ηρακλή έκανε η Ένωση Επαγγελματικού ποδοσφαίρου Β’-Γ’ εθνικής, διά του νομικού Βασίλη Γκαγκάτση, που βέβαια δεν θέλει να υποβιβαστούν με αυτό τον τρόπο οι “κυανόλευκοι”, καθώς σε αυτή την περίπτωση τη θέση του θα πάρει ο Αστέρας Τρίπολης.

Αντίθετα, αν ο υποβιβασμός έρθει μέσω της απόρριψης του φακέλου αδειοδότησης, τότε τον Ηρακλή θα αντικαταστήσει ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

Αρταβάνης: “Νικητές στην αίθουσα”

Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Νίκος Αρταβάνης, δήλωσε: “Σήμερα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Θα στείλουμε τα υπομνήματά μας. Η υπερασπιστική γραμμή του Ηρακλή ήταν πολύ καλή και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε. Έδωσαν μία μάχη οι δικηγόροι μας. Θεωρώ ότι μέσα στην αίθουσα ήμασταν νικητές”. Επεισόδιο Κούγια-Καϋμενάκη

Έξω από τα γραφεία της επιτροπής εφέσεων υπήρξε επεισόδιο του Αλέξη Κούγια με τον Γιάννη Καϋμενάκη, εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης. “Είστε λαμόγια. Θέλατε να αγοράσετε και την Παναχαϊκή. Όπου σας βρίσκω θα σας γ…ω“, είπε ο Κούγιας στον Καϋμενάκη.

Πρόβλημα με τους εκδρομείς

Υπέρμετρο ζήλο έδειξαν οι αστυνομικές δυνάμεις που δεν επέτρεψαν στους φιλάθλους του Ηρακλή να πλησιάσουν στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι εκδρομείς από τη Θεσσαλονίκη αποκλείστηκαν στην οδό Κατεχάκη, ενώ περίπου πενήντα οπαδοί της ομάδας από το Athens Club οδηγήθηκαν σε απόσταση διακοσίων μέτρων από τα γραφεία.

Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook