O αποχαιρετισμός του Χάβου

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Μάκης Χάβος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, όπως προέκυψε από τις δηλώσεις του.

Ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και ουσιαστικά έδειχνε να αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, αν και ο ίδιος είπε ότι δεν πρόκειται για αντίο, αφού θα μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο.

Πιο αναλυτικά ο Χάβος δήλωσε:

«Σήμερα φτάσαμε στο τέλος ενός μαραθωνίου για την ομάδα και ιδιαίτερα τους παίκτες. Το αν η χρονιά είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη θα το αφήσω στην κρίση του κόσμου και τη δική σας αλλά θα διατηρήσω την άποψή μου. Άλλο επιτυχημένη όμως και άλλο επιθυμητή. Δώσαμε 55 παιχνίδια στη φετινή χρονιά κάτι που είναι πρωτόγνωρο για την ιστορία του συλλόγου. Κάναμε παιχνίδια καλά και άσχημα κάτι που είναι φυσιολογικό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου το προσωπικό του ΠΑΟΚ αλλά και εσάς.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την ευκαιρία που μου έδωσε και τη στήριξη προς το πρόσωπό μου. Έκανα λάθη αλλά ξέρουμε ότι αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός. Ό,τι έκανα όμως το έκανα πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που δεν μας άφησαν σε κανένα γήπεδο μόνους μας».

Ερωτηθείς για το τι κρατάει από τη φετινή χρονιά, ο Χάβος δήλωσε: «Κρατάω τα πάντα, δεν αφήνω τίποτα. Είναι δώρο από τον Θεό να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ και το κρατάω βαθιά μέσα μου».

Για την πορεία στα πλέι οφ τόνισε: «Εγώ σας είχα πει πριν αρχίσουν τα πλέι οφ ότι είναι αυτονόητο ότι πάμε για την πρώτη θέση. Δεν θέλω να μιλήσω για το προηγούμενο παιχνίδι, γιατί θα πω άσχημα πράγματα». Όταν ρωτήθηκε αν οι πρώτες του δηλώσεις αποτελούν αποχαιρετισμό στην ομάδα, απάντησε: «Δεν είναι αντίο. Το μέλλον το ξέρει ο Θεός θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε».

Τέλος για τα σενάρια που ακούγονται για τον ίδιο είπε: «Αν ασχολούμουν με το τι έγραφε ο Τύπος θα έπρεπε να διαψεύδω κάθε δευτερόλεπτο».

Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook