Χαρούμενος ο Γόντικας

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προεδρευών αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Γόντικας, μίλησε για αρκετά θέματα που αφορούν την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό.

Ο προεδρευών αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη επί της ΑΕΚ, στην 6η και τελευταία αγωνιστική των play-offs της Σούπερ Λίγκα, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα Φερέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα “Νομίζω ότι πιο σωστά το είπε ο Σεντρίκ Καντέ. Είναι αυτό που έπρεπε να κάνουμε και αυτό που ήμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ως Παναθηναϊκό”

Για το ματς του Βόλου: “Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν ασχολούμαστε με τους άλλους. Νομίζω ότι αυτή έπρεπε να είναι η κατάληξη. Έπρεπε από την αρχή να έχουμε αυτή τη διάθεσή. Ευτυχώς, όμως, ποτέ δεν είναι αργά και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε” Για εσάς, που παράγετε έργο σε δύσκολες εποχές για τον σύλλογο: “Έχουμε άλλα πιο δύσκολα θέματα να επιλύσουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες. Τα ξέρετε όλοι και θα είναι πολύ δύσκολος μήνας αυτός που θα διανύσουμε” Για το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον: “Ο Παναθηναϊκός, όπως έχουν πει και πολλοί άλλοι, είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μία πολύ μεγάλη οντότητα για την ελληνική πραγματικότητα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί τη νέα σαιζόν. Όσο για τις δυσκολίες που υπάρχουν στον αθλητικό χώρο, αλλά και γενικότερα τις ξέρουμε όλοι. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό.” Για τον Φερέιρα και το πότε θα συναντηθεί μαζί του: “Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Έχουμε συναντηθεί 100 φορές” Για τη νέα σεζόν: “Όλα αυτά είναι απόφαση της Διοικούσας και θα συνεδριάσουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας” Για τα ονόματα που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό: “Όχι, δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο.”

Για τον Τεχνικό Διευθυντή: “Είναι θέμα της Διοικούσας”

Ένα μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου: “Πρώτα θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι το τρίπτυχο διοίκηση, παίκτες, προπονητής θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το πως κινούμαστε ως σύλλογος το έχετε δει όλοι μέσα στην χρονιά.

Θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ό,τι είναι στα χέρια της διοίκησης ώστε να υπάρχουν όλα τα εχέγγυα και να λειτουργήσει σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έπειτα υπάρχουν κι άλλα δεδομένα στο ποδόσφαιρο που θα ασχοληθούμε με αυτά.”

Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook