Αποθέωση για Μουσλίμοβιτς

Με τον ιδανικό τρόπο αποχαιρέτησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Το «αλάνι» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο. Πέτυχε ένα γκολ, το πανηγύρισε μαζί τους και στο τέλος του αγώνα έκανε το γύρο του γηπέδου γνωρίζοντας την αποθέωση. Κάτω από την φανέλα του φορούσε ένα άλλο μπλουζάκι που έγραφε από μπροστά «Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ» και από πίσω «ένας από εσάς». Τρέχοντας στο ταρτάν της Τούμπας ο «Μούσλι» απέσπασε το παρατεταμένο χειροκρότημα των οπαδών της ομάδας την οποία υπηρέτησε τα τελευταία τρία χρόνια.

Λίγο αργότερα, αφού υπέγραψε πολλά αυτόγραφα μίλησε στη μικτή ζώνη, όπου δήλωσε: «Αυτά που έγραφα στην μπλούζα μου ήταν αυτά που αισθανόμουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, όλους εσάς, κάποιες φορές μπορεί να υ0ήρξε παρεξήγηση με κάποιους αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ, που θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου, γιατί μου χάρισαν τρία απίστευτα χρόνια εδώ. Είναι αρκετά δύσκολο να μιλήσω, γιατί ακόμα δεν πιστεύω ότι ουσιαστικά θα φύγω. Πρέπει όμως να το καταλάβω και να το δεχτώ». Για τις πιο ισχυρές αναμνήσεις του είπε: «Είναι πολλές. Ίσως το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε να είναι η κορυφαία. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου. Θα είμαι πάντα μέλος της ομάδας». Σε ερώτηση για τους λόγους για τους οποίους φεύγει τόνισε: «Είναι κάτι στο οποίο δεν θα ήθελα να σταθώ αυτή τη στιγμή Θα μπορούσατε να ρωτήσετε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είπε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα», ενώ για το αν μπορεί να αγαπηθεί από κάποιους άλλους οπαδούς όσο από αυτούς του «δικεφάλου» τόνισε: «Δεν το πιστεύω. Ποτέ μην λες ποτέ, γιατί μπορεί να βρεθούν κάποιοι που θα με αγαπήσουν περισσότερο αλλά δεν το πιστεύω. Αγαπάω πάντως τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ». Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook