“Ο Μίτσελ θέλει ΑΕΚ”

Ο ατζέντης του Μίτσελ Χέλου Ροντριγκεθ, μίλησε στην “Sportday”, για την προσπάθεια να παραμείνει ο Ισπανός στην ΑΕΚ.

Προτεραιότητα του Μίτσελ είναι η ΑΕΚ και γι’ αυτό μιλάμε πρώτα μαζί της και όχι με άλλες όμαδες, κυρίως ισπανικές, που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Προέχει η συμφωνία με την Μπέρμιγχαμ και μετά το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Μίτσελ είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και θέλει να παραμείνει, ενώ κάτι τέτοιο επιθυμεί και η ΑΕΚ. Πλέον αναζητούμε τον τρόπο για να πραγματοποιηθεί αυτό, διότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπέρμιγχαμ”, δήλωσε αρχικά ο Ροντρίγκεθ και πρόσθεσε:

“Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθώ με του Άγγλους, ώστε να τους προτείνω διάφορες λύσεις. Μια επιλογή είναι να πάνε τα δικαιώματα του παίκτη σε εταιρεία μάνατζερ και από εκεί να τον δανειστεί η ΑΕΚ. Πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί και άλλος οικονομικός τρόπος για να μετακινηθεί στην ΑΕΚ”.

Όταν η ΑΕΚ έφερνε τονν Μίτσελ δανεικό είχε συμφωνήσειμε τον αγγλικό σύλλογο για ρήτρα απόκτησής του, κοντά στο 1.500.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό, είναι απαγορευτικό για την ΑΕΚ της σεζόν 2012-2013, αλλά, ο υποβιβασμός της Μπέρμιγχαμ, ίσως κάνει τα πράγματα ευκολότερα στο να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα ο Ισπανός.

πηγή: www.woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook