Στρέφεται στην Ισπανική αγορά

Ο Μανόλο Χιμένεθ ψάχνει λύσεις για την επίθεση της ΑΕΚ, προκρίνοντας δύο επιθετικούς από την Ισπανία.

Με την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ είναι δεδομένο πως ο Ισπανός τεχνικός θα κοιτάξει για παίκτες που γνωρίζει ώστε να ενδυμανωθεί η ομάδα σε όλες τις γραμμές της.

Αυτοί δεν θα μπορούσε να είναι αλλού εκτός από την Ισπανία, όπως ο Χιμένεθ έχει δουλέψει πολλά χρόνια αλλά έχει και ανθρώπους που εμπιστεύεται για να πάρει γνώμες για συγκεκριμένους στόχους.

Μέχρι στιγμής πάντως δύο είναι οι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρον τον προπονητής της “Ένωσης” και οι δύο αγωνίζονται σε ομάδες της Ισπανίας.

Ο ένας είναι ο Κίνι της Αλκορκόν, της ομάδας που πριν δύο χρόνια είχε αποκλείσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο θεσμό του Copa del Ray, και ο δεύτερος είναι ο Ρόδρι της Σεβίλλης, αμφότεροι είχαν απασχολήσει τον Χιμένεθ και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο επιθετικός της Σεβίλλης, είναι 21 ετών, προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας με λίγες συμμετοχές φέτος, αλλά με προοπτικές λόγω και της ηλικίας του.

Ο Κίνι είναι λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία (30 ετών), αλλά γεμάτος εμπειρίες με την Αλκορκόν αγωνιζόμενος στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, χωρίς να έχει αγωνιστεί ποτέ στην Primera Division.

Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook