“Θα μείνει στον ΠΑΟ ο Λέτο”

Ο μάνατζερ του Λέτο δήλωσε πως ο πελάτης του θα φοράει τα πράσινα και την επόμενη σεζόν.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και την ερχόμενη σεζόν σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός πως είναι από τους παίκτες που θα παραχωρηθούν αν έχουν πρόταση από άλλη ομάδα, φαίνεται πως θα μείνει στην Παιανία, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα “Πράσινη”.

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League, αλλά και το γεγονός πως δεν έχει πρόταση από ομάδα που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, είναι οι λόγοι που ο Λέτο θα αγωνίζεται και του χρόνου στην ομάδα.

Ο Κοσεντίνο πιο αναλυτικά είπε:

Για τις πιθανότητες παραμονής τους Αργεντινού χαφ: «Η πρόκριση στο Champions League άλλαξε τα δεδομένα. Πολλαπλασίασε τις πιθανότητες παραμονής του Λέτο στην Αθήνα. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί στο Champions League. Ο Παναθηναϊκός παρέχει στον Λέτο την ευκαιρία της ευρωπαϊκής διάκρισης. Αυτό επιθυμεί και ο ίδιος».

Για την επιθυμία του πελάτη του: «Του αρέσει η ζωή στην Ελλάδα. Δεν τον κάνει να δυσανασχετεί. Τον χαροποιεί, θα έλεγα. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός και το απολαμβάνει. Το μεσογειακό κλίμα του ταιριάζει. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις χώρα και πρωτάθλημα. Από το 2008 αγωνίζεται στην Ελλάδα. Αν κι εφόσον δεν υπάρξει κάποια πρόταση που θα καλύπτει τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Λέτο. Ο “Σέμπα” θα συνεχίσει αναμφίβολα την καριέρα του στην Ελλάδα».

Για το αν έχει δεχτεί πρόταση για τον Λέτο: «Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στα χέρια μου. Καθημερινά δέχομαι τηλεφωνήματα, όμως κανένα φαξ, κανένα mail δεν έφτασε μέχρι στιγμής στο γραφείο μου. Οι επαφές που έχουν γίνει έχουν διερευνητικό χαρακτήρα. Δεν με κάλεσαν ούτε από τη Γερμανία, ούτε από την Ιταλία, ούτε από την Πορτογαλία. Σε περίπτωση που υπήρχε κάτι, θα είχα επικοινωνήσει με τον Παναθηναϊκό».

Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook