Κορυφώνεται ο αγώνας του Ηρακλή

Ο αγώνας των οπαδών του Ηρακλή κορυφώνεται μερικά 24ωρα πριν την απόφαση για την έφεση.

Η αγωνία στις τάξεις του Ηρακλή έχει χτυπήσει… κόκκινο, καθώς απομένουν δύο 24ωρα για την έκδοση της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για το θέμα της πλαστής ενημερότητας της ΠΑΕ.

Σήμερα, Τρίτη, είναι η καταληκτική ημέρα για την υποβολή των υπομνημάτων και αύριο πιθανότατα θα ανακοινωθεί η απόφαση της επιτροπής. Θυμίζουμε ότι η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ είχε τιμωρήσει τους «κυανόλευκους» με υποβιβασμό για δυσφήμηση του αθλήματος.

Εν αναμονή αυτής της απόφασης οι οπαδοί του Ηρακλή αποφάσισαν να συγκεντρωθούν σήμερα στις 7 μ.μ. στο Κατσάνειο για ένα ακόμα συλλαλητήριο και να παραμείνουν εκεί μέχρι τη στιγμή που θα εκδοθεί η απόφαση. Αν είναι θετική για τον Ηρακλή θα αποχωρήσουν, αν είναι όμως αρνητική κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδρασή τους.

Η σημερινή απόφαση για τον ΟΦΗ πάντως προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις του Ηρακλή, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για ομάδα της οποίας ο φάκελος απορρίφθηκε, που να της δίνει το περιθώριο να ελπίζει σε έγκριση του φακέλου της. Πριν από μερικές ημέρες το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκρινε ότι είναι αναρμόδιο να εξετάσει φάκελο αδειοδότησης (μετά το αίτημα των Τρικάλων), ενώ σήμερα η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα των Κρητικών για ανάκληση της απόφασης.

Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook