“Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον της Ρόμα”

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο Γιώργος Καζιάνης μιλώντας σε Ιταλικά μέσα.

Ο μάνατζερ του διεθνή Έλληνα αμυντικού τόνισε πως υπάρχουν και άλλες ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνή παίκτη, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακόμισης του παίκτη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Τοροσίδης δεσμεύεται έως το 2012 με συμβόλαιο, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Αρχικά, ο Κοζιάνης δήλωσε στην ιστοσελίδα “calciomercato”: «Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Τοροσίδη. Υπάρχει ενδιαφέρον κι από μία ακόμη ιταλική και από μία αγγλική ομάδα. Ο Βασίλης θα πάρει μεταγραφή μόνο αν είναι να πάει σε μία ομάδα με μεγάλες προοπτικές και η Ρόμα είναι σύλλογος υψηλού επιπέδου. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και η Ρόμα σπουδαία ομάδα, αλλά δεν είναι εύκολο να τον αγοράσει, γιατί έχει συμβόλαιο για αρκετά ακόμη χρόνια».

Και συμπλήρωσε: «Είναι ένα ακραίο μπακ με επιθετικές αρετές. Στην Εθνική ομάδα έχει αγωνιστεί και στα αριστερά, αλλά μπορεί να παίξει και στο κέντρο. Βλέπει πολύ το τέρμα, έχει πετύχει πολλά γκολ και διαθέτει καλό σουτ. Είναι ο πιο πλήρης ποδοσφαιριστής και αυτός με τις μεγαλύτερες δυνατότητες σε όλη την Ελλάδα».  Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του τονίζει πως δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τονίζουν πως δε θα μπουν στη διαδικασία να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα είτε από τον ελληνικό, είτε από τον ξένο Τύπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook