Δυσαρέσκεια Θεοδωρίδη

Δυσαρεστημένος από την πρόταση της ΑΕΚ για την παραχώρηση του Γιώργου Γεωργιάδη, εμφανίστηκε ο Πέτρος Θεοδωρίδης

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού τόνισε πως η προσφορά της Ένωσης ήταν υποτιμητική, ενώ συμπλήρωσε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Επίσης, προανήγγειλε νέα επαφή τις προσεχείς ημέρες.

Αρχικά, ο Θεοδωρίδης δήλωσε στην εφημερίδα «Εξέδρα»: «Είμαστε σε μεγάλη απόσταση. Μας έγινε μια πρόταση που θεωρώ πως είναι υποτιμητική για το μέγεθος της ΑΕΚ και η οποία ασφαλώς δεν μας συγκίνησε. Το ζήτημα δεν είναι το κλίμα, αλλά αν θα κλείσει η συμφωνία. Η ΑΕΚ ήξερε πού ήρθε και με ποιον έχει να κάνει. Αν αυτή είναι η τελική της πρόταση, καλύτερα να χτυπήσει άλλη πόρτα».

Και συμπλήρωσε: «Η πρόταση δεν έχει καν σχέση με αυτή του Δεκεμβρίου. Εγώ δεν έθεσα θέμα έμψυχων ανταλλαγμάτων. Αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα. Θα ερμήνευα την κίνηση της ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη με αυτά τα λεφτά σαν ένα είδος εντυπωσιασμού. Σαν ένα επικοινωνιακό τρικ που ενδεχομένως να σχετίζεται και με το κίνημα των Supporters».

Επίσης, υπογράμμισε πως θα υπάρξει νέα συνάντηση των δυο πλευρών: «Θα γίνει μία νέα επαφή. Αν εξακολουθήσει να είναι η ίδια πρόταση, δεν θα πουλήσω. Θα κρατήσω τον Γεωργιάδη για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε την άνοδο και μετά ας φύγει ελεύθερος. Θεωρώ ότι ακόμη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν ακούσει το όνομα της πρότασης, θα αντιληφθεί ότι ουσιαστικά είναι σαν να μην τον υπολογίζουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook