Νταρμπιόν: “Ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε”

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Στέφαν Νταρμπιόν και στις πρώτες του δηλώσεις χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση τον Ολυμπιακό Βόλου

Ελληνικό έδαφος πάτησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Στέφαν Νταρμπιόν, ο οποίος αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Γάλλος αμυντικός χαφ στις πρώτες του δηλώσεις χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση την ομάδα του Βόλου και το Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφερόμενος στο Europa League, τόνισε πως ο σύλλογος έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα που έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία την προηγούμενη χρονιά και είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να παίξω σε ξένο πρωτάθλημα, τα ζύγισα και επέλεξα. Υπάρχει και η ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη“, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία η Ευρώπη να δείξουμε την αξία μας, θα είναι πολύ καλή εμπειρία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία, είναι δύσκολο, πέρσι πήρε η ομάδα μία πολύ καλή θέση, θα προσπαθήσουμε και φέτος τουλάχιστον να πάρουμε την ίδια θέση ή να πάμε και ακόμα καλύτερα. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουμε κάτι τέτοιο“.

Για το αν έχει πάρει πληροφορίες για το Ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: “Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, έχω δει σε βίντεο την ομάδα πως παίζει, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο πέρσι και επιθετικό και φαίνεται από την βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα με πολύ και ζεστό κόσμο και αυτό με χαροποιεί περισσότερο για να κάνω τα πάντα για την ομάδα“.

Ο Νταρμπιόν αναμένεται το απόγευμα να βρίσκεται στον Βόλο και την Δευτέρα (19.30), θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στο ΕΑΚ για τη νέα σεζόν.

<a title=”Adman Banner” href=”http://ads.24media.gr/click?webspace=277&dfl=yes”><img src=”http://ads.24media.gr/banner?webspace=277&dfl=yes&js=no” border=”0″ width=”620″ height=”30″ alt=”” /></a><br />
 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook