Ξεκαθαρίσει το θέμα με τους Κύπριους

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους Κύπριους επενδυτές στον Πανιώνιο.

Ο όρος που είχε τεθεί από το διοικητικό συμβούλιο των Νεοσμυρνιωτών και ανέφερε ως προυπόθεση για να γίνει η γενική συνέλευση την παρουσία εκπροσώπου των επενδυτών, θα τεθεί ξανά προς συζήτηση.

O εκπρόσωπος των Κύπριων επιχειρηματιών  αναμένεται να έχει νέα συνάντηση, αυτή την φορά με την τριμελή επιτροπή του ερασιτέχνη Πανιωνίου που αποτελείται από τους κ. κ. Βεντούρη, Λογοθέτη και την κ. Γιαβάση.

Η γενική συνέλευση έχει οριστεί για την Τετάρτη(22/6) και πλέον μένει να φανεί αν τελικά θα υπάρχει εκπρόσωπος των ενδιαφερόμενων για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Ένα νέο σενάριο που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες είναι η επένδυση ενός ποσού ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ από τον όμιλο χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο δικός τους όρος είναι η παραμονή του Γεράσιμου Βεντούρη στην προεδρία της ΠΑΕ και του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία του “Ιστορικού”.

Την ίδια στιγμή στα μεταγραφικά συνεχίζονται να προτείνονται παίκτες και στην λίστα εκτός από τον Στέφανο Σιόντη είναι και ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, Μαρσέλο Σαρμιέντο του Ατρόμητου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook