Επιιστρέφει στον ΠΑΟ ο Μάτος

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού επιστρέφει οριστικά στις 2 Ιουλίου ο Μαρσέλο Μάτος.

Τα εισιτήρια της επιστροφής έχουν ήδη κοπεί! Ο Μαρσέλο Μάτος αποκάλυψε με δηλώσεις του στο sday.gr ότι επιστρέφει στον Παναθηναϊκό! Στις 2 Ιουλίου ο Βραζιλιάνος μέσος θα ενσωματωθεί στο ρόστερ των «πρασίνων», αν και- όπως είπε- επιστρέφει έχοντας στο μυαλό του την οικογένειά του που αφήνει πίσω.

 

Ο 27χρονος χαφ ήταν αποκαλυπτικός στις σκέψεις που τον απασχολούν και τους βασικούς λόγους, που τον έκαναν όλο αυτό τον καιρό να θέλει να παραμείνει στη Βραζιλία.

«Επιστρέφω στις 2 Ιουλίου, έχω κλείσει εισιτήρια για τότε. Θα έρθω όμως μόνος. Ο γιος μου έχει κάποια προβλήματα υγείας, ενώ η κόρη μου πηγαίνει σε αμερικανικό σχολείο και στη Βραζιλία είναι αλλιώς, είναι διαφορετικές οι ημερομηνίες της σχολικής περιόδου. Όταν ήρθε στην Ελλάδα έχασε μία σχολική χρονιά και όταν ήρθε πίσω στη Βραζιλία, έχασε άλλη μία χρονιά. Αν επιστρέψει μαζί μου, θα χάσει συνολικά τρία χρόνια, δεν μπορεί να γίνει αυτό… Οπότε θα μείνω μακριά από την οικογένειά μου, είναι δύσκολο, αλλά έχω συμβόλαιο».

Η Μποταφόγκο από την πλευρά της δεν έκανε πρόταση για να τον κρατήσει, παρ’ όλο που ο ποδοσφαιριστής θεωρείται πολύ σημαντικός για τον βραζιλιάνικο σύλλογο, με το συμβόλαιο του δανεισμού του να λήγει στις 30 Ιουνίου.

«Θα ταξιδέψω και θα δούμε τι θα συμβεί. Αν ήταν η Μποταφόγκο να κάνει πρόταση, θα μπορούσε να την έχει ήδη κάνει και να την γνωστοποιήσει στον ατζέντη μου. Η προσφορά δεν έγινε και ο χρόνος τελείωσε, οι μέρες πλησιάζουν… πρέπει να επιστρέψω και αυτό θα κάνω. Πάω δυστυχισμένος που αφήνω την οικογένειά μου πίσω, όμως έχω συμβόλαιο και αυτό πρέπει να κάνω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook