Ο Βιεϊρίνια στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ (pic)

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει αποδέιξει πολλάκις ότι στηρίζει όλα τα τμήματα του συλλόγου, τόσο στο βόλεϊ, όσο και στο μπάσκετ. Ο Πορτογάλος λοιπόν έδωσε το «παρών» στο PAOK Sports Arena και συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη (αρχηγός της μπασκετικής ομάδας), δίνοντας τις ευχές του για «διπλό» εις βάρος του Πανιωνίου (30/11). Από […]

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει αποδέιξει πολλάκις ότι στηρίζει όλα τα τμήματα του συλλόγου, τόσο στο βόλεϊ, όσο και στο μπάσκετ.

Ο Πορτογάλος λοιπόν έδωσε το «παρών» στο PAOK Sports Arena και συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη (αρχηγός της μπασκετικής ομάδας), δίνοντας τις ευχές του για «διπλό» εις βάρος του Πανιωνίου (30/11).

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ έδωσε τις ευχές του για διπλό της ποδοσφαιρικής ομάδας την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Συνάντηση αρχηγών, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα! Πάντα δίπλα μας ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του σήμερα στο «Παλατάκι». Ευχαριστούμε για όλα! Ευχαριστούμε και για τις ευχές. Ανταποδίδουμε για ένα μεγάλο διπλό την Κυριακή!».

H ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συνάντηση αρχηγών, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα! Πάντα δίπλα μας ο #captain @vieirinhaofficial ⚫️⚪️ Ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του σήμερα στο «Παλατάκι». Ευχαριστούμε για όλα! Ευχαριστούμε και για τις ευχές. 💪🏼Ανταποδίδουμε για ένα μεγάλο διπλό την Κυριακή! 🏀🖤⚽️ #PAOK #blackandwhite #paokfamily #margaritis #vieirinha #captain

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook