Παναθηναϊκός : Νέα πρόταση για τον Μακέντα

Σε ένα μεταγραφικό… γεφύρι της Άρτας εξελίσσεται το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Φεντερίκο Μακέντα. Το Σάββατο τα σερβικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι ο πρωταθλητής Σερβίας διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή, η εφημερίδα «Novosti» κάνει λόγο για νέα πρόταση! Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας προσφέρει στον Παναθηναϊκό 400.000 ευρώ […]

Σε ένα μεταγραφικό… γεφύρι της Άρτας εξελίσσεται το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Φεντερίκο Μακέντα. Το Σάββατο τα σερβικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι ο πρωταθλητής Σερβίας διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή, η εφημερίδα «Novosti» κάνει λόγο για νέα πρόταση!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας προσφέρει στον Παναθηναϊκό 400.000 ευρώ για τα δικαιώματα του Μακέντα και ποσοστό μεταπώλησης 20%. Αντίστοιχα, το ίδιο δημοσίευμα γράφει ότι πλέον οι απαιτήσεις του Τριφυλλιού έχουν μειωθεί στις 700.000 ευρώ.

Η «Novosti» συνεχίζει στο κείμενο της, τονίζοντας ότι η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζεται και η διαφορά των 300.000 ευρώ θα καλυφθεί με εκατέρωθεν υποχωρήσεις.

Ο Μακέντα φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα και περιμένει το «ΟΚ» του Παναθηναϊκού, για να μεταβεί στο Βελιγράδι και να τελειώσει τη μεταγραφή. Ο Ιταλός στράικερ έχει αποδεχτεί ότι θα μετακομίσει από την Αθήνα και αναμένει…

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook