«Ο ΠΑΟΚ έδωσε 850.000 ευρώ για τον Νινούα»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τη μεταγραφή του Νίκα Νινούα από την Ντιναμό Τιφλίδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η είδηση αυτής της μεταγραφής έχει πάρει μεγάλη έκταση και αποτελεί ένα από τα κυριότερα θέματα στα Μέσα της Γεωργίας. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της χώρας «lelo.ge» αναφέρει πως το ποσό που χρειάστηκε να καταβάλει […]

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τη μεταγραφή του Νίκα Νινούα από την Ντιναμό Τιφλίδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η είδηση αυτής της μεταγραφής έχει πάρει μεγάλη έκταση και αποτελεί ένα από τα κυριότερα θέματα στα Μέσα της Γεωργίας. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της χώρας «lelo.ge» αναφέρει πως το ποσό που χρειάστηκε να καταβάλει ο «Δικέφαλος» του Βορρά για να κάνει δικό του τον 21χρονο φτάνει στις 850 χιλιάδες ευρώ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρόλαβε πρόταση της προσεχούς αντιπάλου του στο Champions League, Μπεσίκτας, η οποία έδινε πενταετές συμβόλαιο στον Γεωργιανό μέσο.

Σημειώνεται ότι τη φετινή σεζόν ο Νινούα μέτρησε 14 γκολ και 15 ασίστ σε 94 συμμετοχές του με τη φανέλα της ομάδας της Τιφλίδας.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook