ΑΕΚ : Στην Αθήνα ο Βράνιες (Pic)

Στην Ελλάδα βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Όγκνιεν Βράνιες, κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω φωτογραφίας που ανάρτησε στο instagram. Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος αμυντικός επισκέφθηκε τη Βουλιαγμένη για να κάνει το μπάνιο του το μεσημέρι του Σαββάτου. Ως γνωστόν ο Βράνιες μένει στην Άντερλεχτ μέχρι να… φύγει αφού δεν υπολογίζεται από τον βελγικό […]

Στην Ελλάδα βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Όγκνιεν Βράνιες, κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω φωτογραφίας που ανάρτησε στο instagram. Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος αμυντικός επισκέφθηκε τη Βουλιαγμένη για να κάνει το μπάνιο του το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ως γνωστόν ο Βράνιες μένει στην Άντερλεχτ μέχρι να… φύγει αφού δεν υπολογίζεται από τον βελγικό σύλλογο και για ακόμη μία φορά έμεινε εκτός αποστολής στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του με την Οστάνδη. Έτσι, και με δεδομένο ότι τώρα υπάρχουν παιχνίδια για το Nations League, βρήκε την ευκαιρία να έρθει στην Ελλάδα που φυσικά έχει και πολλούς φίλους.

Το παράθυρο επιστροφής του στην ΑΕΚ παραμένει πάντα ανοιχτό αφού ο ίδιος έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με την Ένωση εδώ και καιρό, αρκεί βέβαια να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ η οποία μέχρι στιγμής αξιώνει ένα ποσό για να τον αποδεσμεύσει.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook