Παναθηναϊκός : Εκτός προπονήσεων ο Σένκεφελντ, έδειξε βίντεο ο Πογιάτος

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας της Super League. Οι «πράσινοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας (13/9, 20:30), με τον Ντάνι Πογιάτος να καταστρώνει τα πλάνα του. Ωστόσο, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ τέθηκε εκτός προπονήσεων καθώς αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στον […]

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας της Super League.

Οι «πράσινοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας (13/9, 20:30), με τον Ντάνι Πογιάτος να καταστρώνει τα πλάνα του.

Ωστόσο, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ τέθηκε εκτός προπονήσεων καθώς αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στον γοφό και θα ακολουθήσει θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Φώτης Ιωαννίδης, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε στους παίκτες για μισή ώρα βίντεο με ανάλυση, κάνοντας τις σχετικές παρατηρήσεις. Το πρόγραμμα της προπόνησης προθέρμανση, τακτική και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook