Με Περέιρα κόντρα στον Αστέρα ο Παναιτωλικός (pic)

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League. H ομάδα του Αγρινίου θα παραταχθεί στον αγώνα κόντρα στους Αρκάδες του Σαββάτου (3/10, 19:30) με τον Ελίας Περέιρα, ο οποίος είχε μείνει εκτός στα προηγούμενα παιχνίδια του Παναιτωλικού. Αξίζει να σημειωθεί […]

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

H ομάδα του Αγρινίου θα παραταχθεί στον αγώνα κόντρα στους Αρκάδες του Σαββάτου (3/10, 19:30) με τον Ελίας Περέιρα, ο οποίος είχε μείνει εκτός στα προηγούμενα παιχνίδια του Παναιτωλικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τρεις προηγούμενες σεζόν που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο Αγρίνιο, το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1).

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (2/10), ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Περέιρα, Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook