“Πέρασε” από τους Ζωσιμάδες η ΑΕΚ

Σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι με 2 ακυρωμένα γκολ για τους γηπεδούχους, η ΑΕΚ ήταν αυτή που έφυγε με τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

Σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι που μία φάση θα μπορούσε να αλλάξει πολλά, η ΑΕΚ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Χνιντ να κερδίζει πέναλτι από προβολή του Χουτεσιώτη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στο 16′ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Ο ΠΑΣ είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει γκολ και να ισοφαρίσει το παιχνίδι, ενώ ο Διαμαντόπουλος του αρνήθηκε και δύο γκολ, τα οποία έπειτα από συννενόηση με το VAR, αποφάσισε να ακυρώσει ως οφσάιντ.

Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι σκόραραν το πρώτο γκολ που δεν μέτρησε με τον Παμλίδη στο 34′, ενώ στο 56ο λεπτό δεν κατοχηρώθηκε ούτε το γκολ του Ελευθεριάδη.

Αν και υπήρξαν πολλές ευκαιρίες από εκεί και πέρα, δεν κατάφερε καμία ομάδα να σκοράρει, με το 0-1 υπέρ της ΑΕΚ να μένει έως το τέλος και την “Ένωση” να παίρνει νίκη μετά από τα παιχνίδια με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Μπράγκα στα οποία δεν κατάφερε να νικήσει.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-1 

Γκολ: 16′ πεν. Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ)

Κίτρινες κάρτες: Χουτεσιώτης, Καρτάλης, Σιόντης, Κάστρο – Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ, Κρίστισιτς, Τσιντώτας, Ινσούα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης (61′ Νάουμετς), Καρτάλης (65′ Ντομίνγκεθ), Ελευθεριάδης (86′ Λώλης), Λέο, Παμλίδης.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Λόπες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Μαχαίρας (70′ Ινσούα), Ανσαριφάρντ (70′ Ολιβέιρα), Τάνκοβιτς (56′ Λιβάγια)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook