Γύρισε η ΑΕΚ, την περιμένει στα Σπάτα ο Καρέρα

Ένα από τα πιο δύσκολα προπονητικά βράδια του έζησε ο Μάσιμο Καρέρα, αφού αναγκάστηκε να κοουτσάρει την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Ζόρια από το… τηλέφωνο! Ο Ιταλός προπονητής είχε ανοιχτή γραμμή με τον Ντ’ Ουρμάνο, ο οποίος μετέφερε τις οδηγίες του στον Κολονέλο και αυτός με τη σειρά του, τις φώναζε στους παίκτες. Πάντως, […]

Ένα από τα πιο δύσκολα προπονητικά βράδια του έζησε ο Μάσιμο Καρέρα, αφού αναγκάστηκε να κοουτσάρει την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Ζόρια από το… τηλέφωνο! Ο Ιταλός προπονητής είχε ανοιχτή γραμμή με τον Ντ’ Ουρμάνο, ο οποίος μετέφερε τις οδηγίες του στον Κολονέλο και αυτός με τη σειρά του, τις φώναζε στους παίκτες.

Πάντως, έστω και μεγάλη απόσταση, ο Καρέρα πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη με 4-1 και έστειλε τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, μέσω των συνεργατών του.

Τα συγχαρητήρια θα έχει την ευκαιρία να τα πει σήμερα από κοντά στους παίκτες, αφού ο Καρέρα θα τους περιμένει το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Το δεύτερο τεστ για κορωνοϊο που υποβλήθηκε ο Ιταλός ήταν αρνητικό και είναι ελεύθερος να αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντα του.

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής και δεν διανυκτέρευσε στην Ουκρανία, όπως είχε προγραμματίσει αρχικά. Η αιτία για την διαφοροποίηση στο πρόγραμμα ήταν η αλλαγή της έδρας στο ματς με τον Άρη. Η Ένωση θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και όχι στη Λαμία, οπότε προτιμήθηκε να γυρίσει νωρίτερα από το εξωτερικό.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook