ΠΑΟΚ : Η Γουεστ Μπρομ ψάχνει ήδη αντικαταστάτη του Κροβίνοβιτς

Ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή. Ο Κροάτης μέσος φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά στο «δικέφαλο», καθώς όπως αναφέρουν και στην Αγγλία… μετράει μέρες στην Γουέστ Μπρομ! Ο 25χρονος που αγωνίζεται στη WBA ως δανεικός απ’ την Μπενφίκα, δεν έχει πείσει τον Σαμ Αλαρντάις. Όπως αναφέρει η Daily Mail […]

Ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή. Ο Κροάτης μέσος φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά στο «δικέφαλο», καθώς όπως αναφέρουν και στην Αγγλία… μετράει μέρες στην Γουέστ Μπρομ!

Ο 25χρονος που αγωνίζεται στη WBA ως δανεικός απ’ την Μπενφίκα, δεν έχει πείσει τον Σαμ Αλαρντάις. Όπως αναφέρει η Daily Mail μάλιστα, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κροβίνοβιτς… λύνει τα χέρια της Γουέστ Μπρομ.

Κι αυτό γιατί η Αγγλική ομάδα θέλει να πάρει με τη μορφή δανεισμού απ’ τη Λέστερ, τον νεαρό διεθνή με Ελπίδων της Αγγλίας, Χαμζά Τσουντχάρι.

Η φυγή του Κροβίνοβιτς, θα ανοίξει θέση για τον Άγγλο αμυντικό μέσο κι έτσι ο ΠΑΟΚ δε θα δυσκολευτεί στο να «σπάσει» η συμφωνία του Κροάτη με τη WBA. Οι εξελίξεις στην υπόθεση που όλα δείχνουν πως θα «κλείσει» θετικά για τον «δικέφαλο», αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook