ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Λιβάγια – Ολιβέιρα και νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ μπορεί να ψάχνει για παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά παράλληλα «τρέχει» και τις υποθέσεις των ανανεώσεων, με τις δυο που «καίνε» να είναι του Μάρκο Λιβάγια και του Νέλσον Ολιβέιρα.

Η Ένωση είναι σε συνεχείς επαφές με τις πλευρές των δυο παικτών, όμως το θέμα παραμένει ανοιχτό στην ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να πάρει επιπλέον μέτρα εφόσον δεν γίνουν δεκτές οι προτάσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Κροάτης όσο και ο Πορτογάλος επιθετικός έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν από την 1η Ιανουαρίου, αφού τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος της σεζόν κι ακόμη δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα για την ανανέωσή τους.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν η ΑΕΚ ετοιμάζει την τελική της πρόταση και για τους δυο, με τον μεν Λιβάγια να έχει αύξηση απολαβών και τον δε Ολιβέιρα να έχει μείωση από το 1 εκατ. ευρώ και καλούνται οι δυο παίκτες να αποφασίσουν αν θα ανανεώσουν ή όχι. Αν η απάντηση τους είναι αρνητικοί τότε κατά πάσα πιθανότητα και οι δυο θα τεθούν στο περιθώριο και ταυτόχρονα εκτός ομάδας, προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου εκείνοι επιθυμούν.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook