ΑΕΚ : Δεξιό μπακ στη Γαλλία βλέπει ο Κονέ

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά ο Παναγιώτης Κονέ έχει τις δικές του έννοιες. Μία από αυτές είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, αφού η θέση έχει αδειάσει μετά τον παραγκωνισμό του Βασιλαντωνόπουλου και του Μπακάκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ένας από τους παίκτες τους οποίους εξετάζει ο Κονέ είναι ο […]

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά ο Παναγιώτης Κονέ έχει τις δικές του έννοιες. Μία από αυτές είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, αφού η θέση έχει αδειάσει μετά τον παραγκωνισμό του Βασιλαντωνόπουλου και του Μπακάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ένας από τους παίκτες τους οποίους εξετάζει ο Κονέ είναι ο 29χρονος Μαροκινός της Τρουά, Κουαλίντ Ελ Χαζάμ. Η Τρουά οδηγεί τη βαθμολογία στη Ligue 2 και ο Ελ Χαζάμ είναι βασικός, έχοντας αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κονέ έχει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Ο Ελ Χαζάμ έχει συμβόλαιο με την Τουρά μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook