Στην Πειθαρχική της Λίγκας το ντέρμπι «αιωνίων»

Στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League χτυπάει η… καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου το πρωί της Πέμπτης.

Στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League χτυπάει η… καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου το πρωί της Πέμπτης.

Για τις 10:30 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση για τη διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα στο 50 λεπτό της αναμέτρησης, στιγμές μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να απολογηθούν με ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο στην πλάτη τους, αφού κινδυνεύουν με μηδενισμό χάνοντας τον αγώνα με 3-0, αφαίρεση 1 βαθμού, ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικές, αλλά και μεγάλο πρόστιμο, που αγγίζει το τριψήφιο νούμερο.

Επιβαρυντική άλλωστε ήταν και η συμπληρωματική έκθεση του Ιταλού διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα, που έκανε λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός δεν κλήθηκε σε απολογία, αλλά έχει κάνει κύρια παρέμβαση ώστε να παραστεί στη διαδικασία ως έχων έννομο συμφέρον και μένει να φανεί αν θα γίνει δεκτή από την έδρα.

Να συμπληρώσουμε τέλος ότι σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει κληθεί να καταθέσει ο γιατρός του αγώνα, Χρήστος Γώγος.

Πλέον, τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε να δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός και να κατακυρωθεί υπέρ του το παιχνίδι, με τις όποιες ποινές για τον Ολυμπιακό, είτε να αποφασιστεί η συνέχεια του αγώνα από το χρονικό σημείο της διακοπής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook