Άρης: Με αλλαγές, επιστροφές και απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

H προετοιμασία – εξπρές του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, έχοντας επιστροφές, αλλά χωρίς να λείπουν και πάλι προβλήματα απουσιών.

Ο Οντουμπάζιο αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ακόμα, ο Ζουλ θα πάρει τη θέση του Βερστράτε – που είναι τιμωρημένος, όπως και ο Ανσαριφάρντ – στα χαφ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θα μπορέσει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Νταρίντα. Αν τα καταφέρει ο Τσέχος, τότε θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ και μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Γκαρθία. Στην αντίθετη περίπτωση θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή ο Τζούρασεκ.

Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει, επίσης, το αν θα αγωνιστεί βασικός ο Κουέστα, που είναι καλύτερα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ή αν θα ξεκινήσει για δεύτερο σερί ματς ο Χουτεσιώτης. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Σουλεϊμάνοφ, που θα παίξει δεξιά στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Σαβέιρο θα πάρει τη θέση του Σαμόρα στην αριστερή πλευρά.

Τέλος, Φαμπιάνο και Ρόουζ διεκδικούν θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μορόν θα ξεκινήσει στην επίθεση. Εκτός από τους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον τραυματία Βέλεθ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook