“Χ”αρακίρι για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία!

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου κατάφερε να πάρει σπουδαία ισοπαλία με 1-1 επί του “δικεφάλου του βορρά”, στερώντας του πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την διεκδίκηση του τροπαίου.

Οι γηπεδούχοι αφού κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, κατάφεραν να βρουν και τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σλίβκα να εξαπολύει ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του πρώτου μέρους, ο Κόντονίκος εξαπέλυσε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με αυτή να είναι η τελευταία ευκαιρία της γηπεδούχου ομάδας.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να γίνει απειλητικός, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αλλάζει τα πλάνα του περνώντας τους Μπαμπά, Τόμας και Τάισον , καθώς το αρχικό του σχήμα δεν λειτούργησε με τον Κωνσταντέλια και Σαμάτα.

Ο 4ος διαιτητής έδωσε το 10 λεπτά καθυστερήσεις με τον “δικέφαλο του βορρά” να έχει την δυνατότητα να ισοφαρίσει με ένα φάουλ του Ντεσπόντοφ, με την μπάλα να περνάει οριακά πάνω από την συμβολή των δοκών. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Σβαμπ στο 90+10′ σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας για τους φιλοξενούμενους.

ΓΚΟΛ: Σλίβκα 45+4′, Σβαμπ 90+10′
Κίτρινες: Κοντονίκος 45+1′, Στάνκο 68′, Γιαννούτσος 75′, Σλίβκα 84′
Κόκκινες: Αμαράλ 90+1′

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (Στάνκο 46′), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (Αμαράλ 76′), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (Λέικ 76′), Κοντονίκος, Σλίβκα, Μάλτσι

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (Ότο 70′), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (Μπαμπά 57′), Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (Τάισον 57′), Σαμάτα (Τόμας 57′)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook