ΠΑΟΚ: «Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα»

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Λαμία για την 7η αγωνιστική των play off της Superleague και έχασε έδαφος στη μάχη για το φετινό πρωτάθλημα.

Ήδη ο Δικέφαλος του Βορρά «γύρισε» σελίδα και ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (28/4). Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης για την προετοιμασία του συλλόγου, έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας πως τώρα δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο τακτικό κομμάτι, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα. Παράλληλα, ο Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν. Η ισοπαλία στη Λαμία έχει φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε.

Το απόγευμα της Πέμπτης (25.04) ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο τακτικό κομμάτι, ενώ διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία. Την Παρασκευή (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

».

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook