«Φωτιά» στην μάχη του τίτλου, πάλι δεύτερος ο ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία της Super League!

Η νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 στο θρίλερ επί της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού με τον Άρη έβαλε και πάλι φωτιά στο πρωτάθλημα!

Ένα μεγάλο θρίλερ περιμένει τους πάντες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Super League (συν το εξ’ αναβολής παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό).

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 3-2, δημιουργεί έναν πραγματικό χαμό στην βαθμολογία. Η Ένωση ναι μεν ηττήθηκε στην Τούμπα, αλλά κράτησε την ισοβαθμία απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος όμως βρίσκεται ξανά στην δεύτερη θέση, στο -4 από την κορυφή, αλλά και με παιχνίδι λιγότερο.

Θεωρητικά, υπάρχουν τέσσερις ομάδες με μαθηματικές ελπίδες κατάκτησης του τίτλου, όμως η ΑΕΚ κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκες στην έδρα του Ολυμπιακού και απέναντι στην Λαμία την τελευταία αγωνιστική κατακτά μαθηματικά το πρωτάθλημα, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Πριν πάμε στην καθοριστική 9η αγωνιστική, θα έχουμε το εξ’ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που αν βγάλει νικητή, τότε ο ηττημένος βγαίνει εκτός τίτλου, ενώ χαμός γίνεται και για την αποφυγή της 4ης θέσης, αφού ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα σοκ από τον Άρη, βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2
Παναθηναϊκός – Άρης 0-1

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

9η αγωνιστική – Tετάρτη 15 Μαϊου
19:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
19:00 Λαμία-Άρης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (8η αγωνιστική)
1. ΑΕΚ 75
2.ΠΑΟΚ 71
3. Παναθηναϊκός 71
4. Ολυμπιακός 70
5. Αρης 52
6. Λαμία 35
* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ματς λιγότερο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook