Άρης: Τα δεδομένα με Βέλεθ και ο Παναθηναϊκός

Ο Ισπανός αμυντικός είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άκης Μάντζιος, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αυχένα, όμως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για τον τελικό του Κυπέλλου.

Η απουσία του Φραν Βέλεθ είναι η μοναδική που έχει να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος, χωρίς, όμως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να προκύπτει ότι υπάρχει κίνδυνος ο Ισπανός αμυντικός να μην προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 του τρέχοντος μήνα στο «Πανθεσσαλικό».

Ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει εκτός αποστολής στα τρία τελευταία παιχνίδια του Άρη, με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στον αυχένα. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ η κατάσταση του επανεκτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ του Άρη.

Ακόμα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες και σε επικοινωνία με τον προσωπικό του γιατρό στην Ισπανία. Τη δεδομένη χρονική στιγμή γίνεται προσπάθειες προκειμένου ο Βέλεθ να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (15/5), αλλά και στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής (19/5) των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook