Επιμένουν για Γκαρσία και Ολυμπιακό οι Ισπανοί

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα της AS για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκαρσία, το θέμα διατηρείται στα ΜΜΕ της Ισπανίας και σήμερα.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της έγκυρης «AS», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τσεκάρει την περίπτωση του Ντάνι Γκαρσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, του οποίου το συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ισπανικό Μέσο ανέφερε χθες πως ο Βάσκος τεχνικός τσεκάρει τον 33χρονο έμπειρο μεσοαμυντικό της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει συνεργαστεί μαζί του στην Ειμπάρ την τριετία 2015-18 και τον ξέρει καλά. Εκείνο το διάστημα ο Γκαρσία είχε 105 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του 63χρονου προπονητή, μετρώντας συνολικά ένα γκολ και δύο ασίστ.

Τη σεζόν 2015-16 έκανε 35 εμφανίσεις, 38 (δύο στο Κύπελλο) την επόμενη, ενώ έπαιξε σε 32 αγώνες την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Τα σενάρια συνεχίζονται και σήμερα στην χώρα της Ιβηρικής, καθώς δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Βάσκους και ο Μεντιλίμπαρ θα ήθελε κάποια γνώριμα πρόσωπα ενόψει της νέας περιόδου.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook