Άρης: Σημαντικές επιστροφές ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι Μπράμπετς και Ζουλ εξέτισαν τη μια αγωνιστική της ποινής τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μάντζιου για το κυριακάτικο (19/5) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Βέλεθ αποτελεί τη μοναδική δεδομένη απώλεια για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ για το κυριακάτικο (19/5) εντός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός και ο Καμερουνέζος χαφ εξέτισαν τη μια αγωνιστική της ποινής τους και αναμένεται να επιστρέψουν και στην ενδεκάδα.

Αντίθετα, εκτός αποστολής και από αυτή την αναμέτρηση θα μείνει ο Βέλεθ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Αμφίβολος θα πρέπει να θεωρείται ο Τζούρασεκ, η κατάσταση της υγείας του οποίου θα επανακτιμηθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κανείς από τους πέντε παίκτες του Άρη που είχαν από δυο κίτρινες, δεν δέχτηκε κάρτα και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Φαμπιάνο, Οντουμπάζιο, Μοντόγια, Σαμόρα και Φατόρε. Οι τρεις πρώτοι, μάλιστα, θα ξεκινήσουν, πιθανότατα και στην ενδεκάδα.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook