Τερίμ: «Είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσετε το Κύπελλο- Ζητάω συγγνώμη αν αδίκησα κάποιον»

Πριν το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο αλλά και τον τελικό του κυπέλλου με τον Άρη (25/5), η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε το τέλος της συνεργασίας της με τον Φατίχ Τερίμ.

Ήδη από εχτές (16/5) είχε αρχίσει να υπάρχει σαν φημολογία, μετά από δημοσίευμα στην Τουρκία που έκανε λόγο για συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Τούρκο τεχνικό.

Ο Τούρκος τεχνικός βρέθηκε στο Κορωπί σήμερα προκειμένου να αποχαιρετίσει τους παίκτες, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη αν αδίκησε κάποιον και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι μπορούν να πάρουν τις δύο νίκες στο φινάλε της χρονιάς.

Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία μας το πεντάμηνο αυτό. Όταν μίλησα με τον Γιάννη Αλαφούζο του είχα πει πώς πρώτα θέλω να δω πως θα πάει το πρώτο αυτό διάστημα και μετά να δω αν θα συνεχίσω, οι οποίοι δεν πήγαν τόσο καλά τελικά. Κράτησα έτσι την υπόσχεσή μου.

Θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος για εσάς ότι θα κάνετε το 2/2 κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Άρη και θα κατακτήσετε το Κύπελλο. Αν αδίκησα κάποιον, του ζητάω συγγνώμη. Πάντα ήθελα το καλύτερο για εσάς και την ομάδα», ήταν τα λόγια του Τούρκου τεχνικού στους παίκτες του τριφυλλιού.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook