Έμεινε με… δέκα και αποκλείστηκε ο Α.Ο.Χανιά

To πάλεψε η Χανιώτικη ομάδα να κάνει το.. μπαμ στο κύπελλο αλλά τελικα με ένα γκολ του Ντε Μπλάσις ο Aστέρας Τρ. πήρε την νίκη με 0-1 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πάλεψε ο Α.Ο.Χανιά αλλά δεν τα κατάφερε όταν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πάγκαλου στο 68΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0, όπως είχε λήξει και το πρώτο ματς.

Τελικά ενώ έφτασε κοντά στην… πηγή νερό δεν ήπιε και έχασε με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Ντε Μπλάσις στο 79΄ και στενοχώρησε τους φίλους του που κατέκλυσαν το γήπεδο των Περιβολιών.

Μάλιστα η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν είχε και δοκάρι στο 15΄όταν η κεφαλιά του Παπατζίκου βρήκε το δοκάρι μετά την απόκρουση του Μπαντή.

Δοκάρι είχε και ο Αστέρας Τρίπολης στο 87΄με τον Μπαράλες.

Πάντως ο Α.Ο.Χ  έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ζαχαριάδη και φωνάζει κυρίως για μία φάση στο 53′  όταν σε  μπαλιά του Τσάτσου  συγκρούστηκαν αμυντικός και τερματοφύλακας του Αστέρα, με τον ΑΟΧ να σκοράρει και τον διαιτητή να δίνει φάουλ στον Πάγκαλο.

Τώρα η Χανιώτικη ομάδα επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και στο δύσκολο ματς με τον πρωτοπόρο Παναιγιαλειο την προσεχή Δευτέρα.

ΑΟ Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς (85΄Γωνιωτάκης) , Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68΄Μπουντόπουλος) , Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κωνσταντίνοφ (75΄Τσατσαρής) , Τσάτσος, Παγώνης

Αστέρας Τ.: Μπαντής, Πιπίνης, Κουρμπελής (70΄Μπαράλες) , Λούη, Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα (59΄Μπακασέτας), Ντε Μπλάσις, Ντελγάδο (85΄Ουσέρο) , Ουρτάδο

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook