Πέντε νέα πρόσωπα στις προπονήσεις του Α.Ο. Χανιά

Μηλιώτης, Γεωργακόπουλος, Βασιλείου, Αφράτης και Ιβάνκο προπονούνται υπό τις οδηγίες του Σάκη Παπαβασιλείου.

Πέντε νέα πρόσωπα συμμετέχουν στις προπονήσεις του Α.Ο. Χανιά που διεξάγονται στο πλαστικό γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Μηλιώτης, Γεωργακόπουλος, Βασιλείου, Αφράτης και ο Ουκρανός Ιβάνκο προπονούνται υπό τις οδηγίες του Σάκη Παπαβασιλείου, αποτελώντας έτσι τις πρώτες κινήσεις για τον Ιανουάριο.

Παρόλα, αυτά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη η συμμετοχή τους και αν αυτή θα είναι δυνατή στο παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης στο Ηράκλειο κόντρα στη Σπάρτη.

Από ‘κει και πέρα ο ΑΟΧ βρίσκεται ουσιαστικά σε τροχιά προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα που τον περιμένει και η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τη Δευτέρα.

Ο λόγος που οι προπονήσεις διεξάγονται στους Αγίους Αποστόλους δεν είναι άλλος από το ότι κρίθηκε καλύτερο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης να προστατευτεί όσο το δυνατόν ο αγωνιστικός χώρος στην Μοναχή Ελιά που είναι επιβαρημένος.

Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση παρών ήταν και ο Μάρκο Ζόρο, ο οποίος όπως αποδεικνύεται δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από την ομάδα, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα παραμείνει.

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook