Πλατανιάς: «Δεσμευόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στα Χανιά»

Την φιλοξενία του Εργοτέλη στο μεταξύ τους ματς στο Παγκρήτιο εξήρε η Χανιώτικη ομάδα.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά:

“Η ομάδα μας επέστρεψε από το Ηράκλειο, έχοντας πάρει έναν παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στον Εργοτέλη και παράλληλα ολοκληρώνοντας με θετικό πρόσημο μια ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη εβδομάδα.

Πλέον όμως και τα τρία αυτά παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανήκουν στο παρελθόν και έτσι η προσοχή όλων στρέφεται στην αναμέτρηση που ακολουθεί, καθώς ο Πλατανιάς έχει μπροστά του ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, το Σάββατο (1/12/18, 15:00) με αντίπαλο τα Τρίκαλα στα Περιβόλια.

Την Δευτέρα, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικό ρυθμό.

Ο Βασιλειάδης που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Στέλιος Ποζατζίδης που αποχώρησε τραυματίας από τον Κυριακάτικο αγώνα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά την Τρίτη. 

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου θα συνεχιστεί την Τετάρτη, καθώς για την Τρίτη, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, έδωσε στους παίκτες ρεπό, προκειμένου να αποφορτιστούν από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Εργοτέλη, από τη διοίκηση μέχρι τους οπαδούς για την άψογη φιλοξενία στο Παγκρήτιο και δεσμευόμαστε ότι ανάλογη θα είναι και η δική μας στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στα Περιβόλια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook