Παραμένει αήττητος και… γεννά προσδοκίες

Ο Πλατανιάς δείχνει ικανός να συνεχίσει δυνατά στην διεκδίκηση της άμεσης επιστροφής του στη Σούπερ Λιγκ.

Το αήττητο σερί και η αξιοπιστία που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο γεννά πια μετά την παρέλευση των 7 αγωνιστικών το ερώτημα εάν ο Πλατανιάς μπορεί, είναι στις δυνατότητές του να “τολμήσει” την διεκδίκηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων και κατ’ επέκταση την άμεση επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ.

Για την ακρίβεια, την Σούπερ Λιγκ1, όπως θα είναι από τη νέα χρονιά το “καλό” πρωτάθλημα, διότι στην ποδοσφαιρική ζωή της χώρας θα υπάρξει και η Σούπερ Λιγκ 2…

Ο Πλατανιάς με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες μέχρι στιγμής βγάζει μια πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας αποδείξει πια μετά από τόσα παιχνίδια ότι είναι μία από τις πιο αξιόπιστες ομάδες του πρωταθλήματος. Το ερώτημα ωστόσο που εύλογα πλέον προκύπτει, είναι αν μπορεί να αξιοποιήσει περαιτέρω τις φετινές του δυνατότητες και γιατί όχι να “χτυπήσει” την (επ)άνοδο στη Σούπερ Λιγκ είτε απευθείας είτε μέσω των μπαράζ (2η θέση).

Από εκεί και πέρα, ένα άλλο ζήτημα που τίθεται, είναι πώς σκοπεύει ο Πλατανιάς να διαχειριστεί την μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί.

Ήδη, οι φήμες δίνουν και παίρνουν ότι ο Πλατανιάς είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε κάποιες μελετημένες, στοχευμένες κινήσεις έτσι ώστε να δυναμώσει η ομάδα σε θέσεις που θα κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Πολύ περισσότερο, όλα τα παραπάνω θα “φουντώσουν” στο ενδεχόμενο θετικού αποτελέσματος στην έδρα του Βόλου, που είναι ο επόμενος αντίπαλος για τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook