Δύο γκολ, έξι βαθμοί

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός βρήκε στο πρόσωπο του Νίκου Κουσκουνά τον επιθετικό που του “έλειπε” το προηγούμενο διάστημα.

Ο έμπειρος στράικερ ήταν αυτός που σημείωσε το γκολ της νίκης, άλλωστε, στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου (1-0) χαρίζοντας στην ομάδα του, τους τρεις βαθμούς.

Ο Νίκος Κουσκουνάς επιβεβαιώνει αυτό που ουσιαστικά είναι γνωστό, ότι δηλαδή πρόκειται για… killer επιθετικό, καθώς άπαξ και βρεθεί απέναντι από την αντίπαλη εστία, δε συγχωρεί!

Αυτό συνέβη και στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή, καθώς στις ευκαιρίες που του δόθηκαν και ειδικότερα στην πρώτη σημάδεψε σωστά τον Θεοδωρόπουλο, ένα γκολ που ουσιαστικά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Γενικότερα σε αυτό το παιχνίδι ο Κουσκουνάς ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες για την ομάδα του, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά ότι με την ενέργεια και την ευχέρεια που τον χαρακτηρίζει στο γκολ, προσφέρει πραγματικά αυτό που ήθελε και ενδεχομένως έλειπε από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Ήδη με τα δύο γκολ που έχει σημειώσει με τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας έχει χαρίσει έξι βαθμούς, αφού είχε προηγηθεί το “τρίποντο” με την Α.Ε Καραϊσκάκής (1-0).

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook