Βοσνιάδης: «Έρχονται καλύτερες μέρες για την ομάδα»

Ο έμπειρος τεχνικός του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την πορεία της Χανιώτικης ομάδας στον πρώτο γύρο της Φούτμπολ Λιγκ, για τις μεταγραφές του Γενάρη, τον αγώνα με την Σπάρτη αλλά και τους ΟΦΗ, Πλατανιά, Εργοτέλη και Ηρόδοτο.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Φούτμπολ Λιγκ ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός με τον Αλέκο Βοασνιάδη στον πάγκο της.

Ο έμπειρος τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας,  Αλέκος Βοσνιάδηςμίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την πορεία του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού στον πρώτο γύρο της Φούτμπολ Λιγκ, για τις μεταγραφές του Γενάρη, τον αγώνα με την Σπάρτη αλλά και τους ΟΦΗ, Πλατανιά, Εργοτέλη και Ηρόδοτο.

Αναλυτικά όσα είπε o Αλέκος Βοσνιάδης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού (1-0) επί του Απόλλωνα Πόντου 

«Ήταν ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο για την ομάδα μας. Πριν από λίγες αγωνιστικές η ομάδα βρισκόταν σε δυσχερή θέση αλλά τώρα έχει πάρει τα.. πάνω της. Ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός με την συγκομιδή που είχε πριν αναλάβω αδικούσε τον εαυτό του. Έχουμε μία καλή ομάδα με καλό ρόστερ και Διοίκηση. Στόχος μας είναι η 10άδα και γενικά όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά”.

Για το τι έφταιξε και η ομάδα στο ξεκίνημα βρέθηκε χαμηλά

“Η πορεία της ομάδας δεν ήταν ανάλογη των δυνατοτήτων της. Πέρυσι έκανε ένα εκπληκτικό Πρωτάθλημα με τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο με αποτέλεσμα να ανεβεί ψηλά ο πήχης των προσδοκιών. Η ομάδα δεν είχε όμως τις βάσεις  για Πρωταθλητισμό και δεν τις βγήκαν τα αποτελέσματα. Και έφτασε στο άλλο άκρο. Όταν σε κυριεύσει το άγχος τότε αλλάζει και ο στόχος. Αυτά γίνονται. Θεωρώ οτι έρχονται καλύτερες μέρες για την ομάδα. Κάτι καλό “χτίζεται”. Υπάρχει οργάνωση και πλέον έχουμε καθιερωθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τώρα γίνονται και έργα στην “Μοναχή Ελιά” που είναι απαραίτητα”.

Για τον ίδιο

“Γνωρίζω την κατηγορία αλλά πρώτη φορά αναλαμβάνω ομάδα που πάει για να σωθεί ή που δεν πάει για Πρωτάθλημα και άνοδο. Είναι πρωτόγνωρο και το σκέφτηκα πολύ πριν έρθω στην ομάδα.Όλες οι πληροφορίες που είχα ήταν θετικές. Όποιες σκέψεις είχα να μην το κάνω ευτυχώς δεν εμπόδισαν να έρθω γιατί τώρα διαπιστώνω οτι έκανα την καλύτερη επιλογή. Όλα στην ομάδα λειτουργούν σωστά και υπάρχει μία συνεργασία 1,5 χρόνου. Η Κρήτη είναι υπέροχη αν και ακόμα δεν έχω γευτεί για τα… καλά τον υπέροχο ήλιο και καιρό της (γέλιο)”.

Για τι μεταγραφές του Γενάρη

“Θα μας βοηθήσουν πολύ. Το ρόστερ ήθελε κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Δεν είναι μόνο ο Κουσκουνάς που μας βοηθάει. Ήρθαν μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες που με ξέρουν και τους ξέρω. Κάναμε καλες μεταγραφές. Και ο Μουμίν και ο Κάσος αλλά και ο Κουσκουνάς θα μας βοηθήσουν να πάμε την ομάδα ψηλότερα”.

Για το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ

“Ο Βόλος είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει έναν έμπειρο παράγοντα που ξέρει από ποδόσφαιρο και δίκαια είναι στην κορυφή. Πάνω κάτω κάθε ομάδα έχει πάρει οτι αξίζει, αν εξαιρέσω τα Τρίκαλα και τον Ηρακλη που θεωρώ οτι έπρεπε να είναι ψηλότερα”.

Για τους Εργοτέλη και Ηρόδοτο

“Τον έχω δει σε πολλά ματς, κυρίως του Κυπέλλου και είναι μία ομάδα που με έχει εντυπωσιάσει. Παίζει καλό και στρωτό ποδόσφαιρο. Ίσως το Κύπελλο τον αποσυντόνισε λίγο και έχασε έδαφος στο Πρωτάθλημα. Μου αρέσει όμως ως ομάδα. Για τον Ηρόδοτο έχω να πω οτι έγινα πολλές τομές τον Γενάρη και δεν ξέρω αν θα του βγει. Είναι δύσκολο να αλλάξεις όλη την ομάδα”.

Για την συνένωση Α.Ο.Χανιά και Κισσαμικού

“Ήταν ένα ρίσκο που φαίνεται οτι βγαίνει. Τις επόμενες μέρες να αναμένεται κάποιες ενέργειες – ανακοινώσεις που θα συσπειρώσουν την ομάδα. Γεννήθηκε κάτι καλό και εκπροσωπούμε, μαζί με τον Πλατανιά, τον Νομό Χανίων όπως του αρμόζει”.

Για το ματς με την Σπάρτη

“Κάθε ματς είναι Τελικός. Και δεν είναι κλισέ. Είναι μία ομάδα αίνιγμα. Εμείς συνεχίζουμε την… βαθμοθηρία και θέλουμε να διώξουμε το άγχος. Πρέπει να φύγουμε από κει που είμαστε”.

Για τον ΟΦΗ

“Πέρυσι με τον φίλο μου Νίκο Παπαδόπουλο είχε μια πετυχημένη σεζόν αν και με δυσκολίες. Τώρα κάνει τον αγώνα του για να μείνει στην Σούπερ Λιγκ με την Διοίκηση να έχει αλλάξει. Τα πράγματα είναι αισιόδοξα. Έχει δυναμική ως ομάδα και έγιναν σημαντικές αλλαγές τον Γενάρη και στο ρόστερ”.

Για τον Πλατανιά

“Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στην Σούπερ Λιγκ. Ως ομάδα έχει τα στάνταρ της. Είναι μία καλή ομάδα και ο Γιάννης Τάτσης κάνει καλή δουλειά. Με εκπλήσσει ευχάριστα η πορεία της και έχει τις βάσεις για κάτι καλύτερο. Τα Χανιά έχουν δύο καλές ομάδες στην Φούτμπολ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook