Μεγάλο “διπλό” για τα Τρίκαλα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα Τρίκαλα τα οποία κέρδισαν την Δόξα Δράμας με 2-1 στην έδρα της, με ανατροπή στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Football League.

Tέλος στο νικηφόρο σερί των 4 συνεχόμενων νικών που είχε χτίσει η Δόξα Δράμας στην έδρα της έβαλαν τα Τρίκαλα, που πέτυχαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που φέρνει τους Θεσσαλούς στην 12η θέση της βαθμολογίας. Στα του αγώνα η Δόξα Δράμας ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του ματς, κάτι που είχε σαν συνέπεια να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να κάνει αισθητή την παρουσία της στην εστία του Ταϊρη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι παίκτες του Θωμά Γράφα προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο τα σουτ των Γκουγκούδη και Πάνου στο 20΄ και στο 23΄, δεν είχαν την κατάληξη που αμφότεροι θα ήθελαν. Στο 30΄ οι Θεσσαλοί έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τσιμίκα με απευθείας κόκκινη κάρτα, ωστόσο στο 35΄ ο ΑΟΤ έφτασε κοντά στο γκολ η σέντρα όμως του Πάνου πέρασε παράλληλα από την εστία του Μένκα…

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν σε διάστημα 15΄ να κάνουν την ολική ανατροπή. Στο 67΄ ο Τριανταφυλλάκος με σου έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 82΄ ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2, φέρνοντας τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη μετά την εξέλιξη αυτή προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς οι Θεσσαλοί κατάφεραν να διατηρήσουν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Κρητικός (36′ Κασασόλα, 63′ Αυγενικού), Μάρτινς, Μπαϊκαρά (83′ Σαμπανίδης), Δούμτσιος.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος (40′ Ντόσης), Κούλπας (75′ Ντιαλό), Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (65′ Σισέ), Τσιμίκας, Καπός, Μαρκόφσκι

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook