Έ”Χ”ασε την ευκαιρία ο ΑΟΧ/Κισσαμικός!

Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά την δεύτερη θέση έχασε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ο οποίος ήρθε ισόπαλος με 1-1 σκορ στα Χανιά κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.

Σε ένα παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο ομάδες οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς με τον Απόλλων Λάρισας να φεύγει κερδισμένος, καθώς μετά και τα αποτελέσματα έμεινε μόνος δεύτερος.

Οι φιλοξενούμενοι στο 40ο λεπτό κατάφεραν να “παγώσουν” την έδρα του ΑΟΧ/Κισσαμικού, όταν ο Μπραμπίγια εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδόπουλου.

Όλη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Αρναρέλλης έβγαλε ιδανική σέντρα για το κεφάλι του επερχόμενου Κάσσου, που έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή στο 90ο λεπτό για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό όταν ο Κάσσος πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Σάλλιακα με την μπάλα να περνάει άουτ.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Κάσσος, Σισέ, Σελινιωτάκης (74′ λ.τρ. Τόλι), Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης (57′ Σάλιακας), Μουμίν, Αρναρέλλης, Ρίσκι (84′ Καραγεώργης), Κουσκουνάς.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Πολέτο (84′ λ.τρ. Γκουντρουμπής), Λίταινας (90+1′ Κοντοές), Μαρκολίνο (56′ Τασιούλης), Μπραμπίγια, Λουκάο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook